Mostres Pasqua 2021

escolta-les, mira-les, gaudeix-les

INFANTIL

"Benvinguts al planeta de la por"

Amb aquesta petita mostra de teatre radiofònic us volem acostar al treball realitzat aquest trimestre, representant un bocí de l’obra de final de curs titulada El gran viatge. Amb aquest format, volem compartir amb vosaltres el text i l’imaginari que ha desplegat i creat l’alumnat, ple de personatges i paisatges que ens descriuen el planeta de la por.

ADOLESCENTS

"Un poc de tot"

“Un dissabte més i puntuals a la cita amb els seus oients, en Rick i na Sofia, presentadors del programa estrella de la cadena Mar&Terra Ràdio, aniran donant pas a les distintes seccions que el conformen. Periodistes, moderadors, advocades, historiadors, influencers, cinèfiles i xafarderes ens parlaran a De tot un poc…, un poc de tot.”

ADOLESCENTSUn poc de tot
00:00 / 39:20

JOVES

"Històries i misèries de la humanitat"

Un dissabte més i puntuals a la cita amb els seus oients, en Rick i na Sofia, presentadors del programa estrella de la cadena Mar&Terra Ràdio, aniran donant pas a les distintes seccions que el conformen. Periodistes, moderadors, advocades, historiadors, influencers, cinèfiles i xafarderes ens parlaran a De tot un poc…, un poc de tot.”

JOVESHistòries i misèries de la humanitat
00:00 / 46:30

ADULTS

"Aquí no paga ni Déu!" de Dario Fo

Lectura dramatitzada en format radiofònic (lectura radioteatralitzada), d’algunes escenes o fragments de la peça Aquí no paga ni Déu!, de Dario Fo, què estam preparant per a la representació de final de curs.

ADULTSAquí no paga ni Déu!
00:00 / 03:11

MATX D'IMPRO

"Impro a la escucha"

El programa radiofònic Impro a la escucha té com a fil conductor la improvisació.

Diferents personatges ens parlaran de les seves experiències en aquest món teatral on no hi ha un guió previ, ni una direcció, només existeix la imaginació.

MATX D'IMPROImpro a la escucha
00:00 / 42:52

TEATRE SOCIAL

"Al carrer"

PART 1

teatre radiofònic

(imatge en negre)

PART 2

teatre radiofònic

TEATRE SOCIALAl carrer
00:00 / 28:06